dilluns, de desembre 17, 2007

Fins ara hem engalanat el carrer de la Mare de Déu des del segon any de la nostra existència, el primer no hi vam ser a temps.
I és que els anys que s'ha pogut, sempre hem buscat l'originalitat barrejada amb la picardia sense ganes d'ofendre a ningú.

El primer any va ser el 2004 amb tots de cartellets amb frases "punxents" per a infraestructures, tot tipus de personatges públics i/o entitats entre d'altres barrejades amb els 4 colors de la bata...



Després, al 2005, vam pensar en tres taules parades penjades al revés simbolitzant el primer plat, el segon i les postres. Gràcies a una votació entre les comparses participants al primer concurs d'engalanament de carrers vam resultar guanyadors del primer premi!


Va ser al 2006 quan va esclatar la polèmica. Doncs en el cartell guanyador del carnaval hi apareixia la silueta d'un home nu amb certes parts tapades per unes fruites i aprofitant l'avinentesa d'aquestes, que era l'any de la coronació de la Mare de Déu, que el xut feia 25 anys i que el carrer porta el nom que porta, va resultar això...


Molta polèmica gràcies a la 24a que va fer que tornéssim a guanyar el primer premi d'engalanament de carrers.



Per últim l'any passat, el 2007, on la inspiració va ser íntegrament trobada al cartell guanyador. Aprofitant que la geganteta, que feia anys, era situada enlloc de la Mona Lisa nosaltres vam crear un museu boig on tots els gegants de Carnaval, algun de Festa Major i varis personatges públics entressin a formar-hi part d'alguna manera adaptant cada quadre a cada personatge i situació...







La molta feina que ens va portar aquesta decoració va ser recompensada amb el tercer primer premi consecutiu d'engalanaments de carrer.


En definitiva estem molt satisfets i contents del que hem fet fins ara. És per això que aquest any tornem a engalanar per col·laborar com cada any amb el Carnaval.

la nostra bandera

la nostra bandera