dilluns, de gener 19, 2009

CARNAVAL 2009

Després de un llarg temps dormint, el blog de la comparssa Els 4 bojos es reactiva des d'avui i fins que pel seu propi pes torni a hivernar...tot i això s'intentarà actualitzar en la mesura del possible.

Doncs bé, ja han començat les reunions de comparssa des de fa unes setmanes i es pot dir que ho tenim tot decidit, ara només falta treballar-hi per transformar les idees en fets. S'ha de dir que aquest any això serà més fàcil perque hem recuperat dues mans per treballar en plenes condicions, i això es d'agraïr en una comparssa de poca gent amb moltes ganes de fer coses. Si o no Isa?

La part més difícil, que és pensar que es fa per engalanar el carrer, està més que superada i pinta que a diferència del altres anys, aquest cop anirem amb més temps i podrem enllestir-la força aviat sempre i quant no es torcin les coses, que sempre pot passar! Intentarem que el carrer llueixi tan com pugui i que porti, com no, la nostra marca.

A part d'engalanar el carrer, també ens disfressarem el dimarts a la nit, encara està per decidir com ens vestirem tot i que hi ha un parell d'idees que prenen força, ara només falta que acompanyi el fet de trobar vestits per tots i que poguem riure i gaudir de la festa tant o més que l'any passat.

I pel que fa a la'acte que organitzem, que és la Capta de gegants, en principi va tot com cada any, però amb l'avantatge que ja portem uns quants anys i la gent ja sap més o menys el recorregut i els ballets, de tota manera s'intentarà incloure alguna novetat encara que petita per donar-li algun toc més al tema. De fet és un acte que ja surt rodat i la gent respon tot seguint la comitiva encara que l'horari sigui un pèl dolent tenint en compte que ja portem 4 dies sencers de festa grossa. De totes maneres, és el millor dia per posar-lo, així es fa una mica més de caliu el que queda de diumenge i s'arrodoneix el cap de setmana amb gresca i xerinol·la (us ha agradat la frase eh!) per grans i petits. Total, que espero que aquest any no sigui menys.

Només queda desitjar-vos a tots un Bon Carnaval i espero que ens visiteu tot sovint per anar veient les novetats de Els 4 bojos.

Salut i Bufi!

2 comentaris:

Isabel ha dit...

Farem el què bonament puguem i el temps ens permeti!!!

Bon Carnaval!

Isabel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.

la nostra bandera

la nostra bandera